Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Vikendica u Sopotu 58m2 i 4 ara placa

U mirnom naselju u Sopotu prodaje se izuzetna vikendica sa najlepim pogledom u kraju. Nalazi se na placu površine 4 ara. Površina kuće iznosi 58 metara kvadratnih.

Kuća se sastoji od hodnika, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, prostranog kupatila i spavaće sobe u prizemlju. Na spratu do kojeg se dolazi spoljašnjim stepenicama, koje su napravljene od Sibirskog Ariša, četinara poznatog po svojoj dugotrajnosti i otpornosti na različite vremenske prilike, nalazi se jedna spavaća soba, toalet i prostorija namenjena za ostavu. Kuću krasi i prelepa terasa.

U dvorištu se nalazi i divna letnja kuhinja koja je centralna tačka dvorišta gde u letnjim mesecima možete uživati sa prijateljima i rodbinom u spremanju obroka i usput imati pogled kao sa razglednice. U dvorištu su zasađeni trešnja, jabuka, kajsija i lešnik. Dvorište krase i tuje koje su zasađene uz samu ogradu.

Kuća je zidana, poseduje i izolaciju od 5cm. Uvedena je gradska voda struja je monofazna. Grejanje je na struju i drva. Postavljeni su i klizni komarnici na svim prozorima i ulaznim vratima. U blizini kuće nalazi se i domainstvo u kojem uvek možete kupiti sveže organsko povrće. Ova kuća nudi apsolutno sve što je potrebno da biste imali potpuni ugođaj.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

85.000 

Zatražite gledanje nekretnine

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].