Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Placevi Kosmaj

U našoj ponudi nekretnina na Kosmaju posedujemo i ponudu praznih placeva, odnosno njiva na kojima se mogu izgraditi stambeni objekti. Pogledajte našu ponudu.

 • plac na Kosmaju u selu Nemenikućeplac na Kosmaju u selu Nemenikuće

  Plac u Nemenikućama sa pogledom na Kosmaj 1,37ha

  130.000 

  Prodaje se plac površine 1,37 hektara (13721m2). U pitanju je građevinsko zemljište. 

  Plac se nalazi u selu Nemenikuće, sa izuzetnim pogledom na planinu Kosmaj. 

  Okružen je zelenilom, tokom celog dana je osunčan.

  Idealan je za izgradnju tipskog naselja. 

  Nema uvedenu vodu i struju.

 • placevi na kosmaju od 10 do 14,83 araplacevi na kosmaju od 10 do 14,83 ara

  Placevi na Kosmaju od 10 do 14,83a

  1.750 

  Na prodaju isparcelisani placevi od 10 ari do 14,83 ari na obroncima Kosmaja. Na odlicnoj lokaciji, sa jedinstvenim pogledom.

  Okruženi su prirodom i zelenilom. Mogućnost priključenja na struju, vodu, gas i optiku. Idealno za izgradnju porodičnih kuća i vikendica.

  Pristupni put je asfaltiran.

  Cena je 1750e po aru.

  Agencijska provizija je 600e. Srećna kupovina!

 • montažna kućica na placu u naselju Babe na Kosmajuulaz na plac u naselju Babe na Kosmaju

  Plac u Babama blizu Kosmaja 47a polj. zemljište

  46.000 

  Prodaje se plac površine 47 ari u naselju Babe na obroncima Kosmaja. U pitanju je poljoprivredno zemljište i plac se nalazi u vikend naselju. Okružen je drvećem i lepom prirodom. 

  Na placu se nalazi mala montažna kuča. 

  Postoji mogućnost povezivanja na električnu mrežu i gradski vodovod.

 • plac u Rogači 10aplac u Rogači 10a

  Plac u Rogači sa pogledom na Kosmaj

  10.000 

  Prodaje se odličan plac površine 10 ari u Rogači. Građevinsko zemljište. Pogled na Kosmaj i mogući priključci na vodu i struju. Idealan za izgradnju porodične kuće ili vikendice.

 • Plac u Dučini građ. Zemljište 1,05ha sa lepim pogledomPlac u Dučini građ. Zemljište 1,05ha sa lepim pogledom

  Plac u Dučini građ. Zemljište 1,05ha sa lepim pogledom

  115.000 

  Na prodaju prostran plac u selu Dučina. U pitanju jegrađevinsko zemljište površine 10557 metara kvadratnih ili 1,05 hektara. Plac je izuzetno dobro pozicioniran, ograđen zelenilom i tokom celog dana je osunčan. Ima lep pogled i idealan je za izgradnju tipskog naselja. 

  Postoji mogućnost priključka na vodu i struju.

 • Plac u Rogači 96 ari poljoprivredno zemljištePlac u Rogači 96 ari poljoprivredno zemljište

  Plac u Rogači 96 ari poljoprivredno zemljište

  124.800 

  Prodaje se plac u Rogači. Površina placa je 96 ari. U pitanju je poljoprivredno zemljište. Nalazi se odmah do asfaltiranog puta. Ravan je i sa prelepim pogledom na planinu Kosmaj.

 • Plac u Babama na Kosmaju 1,67haPlac u Babama na Kosmaju 1,67ha

  Plac u Babama na Kosmaju 1,67ha

  130.000 

  Prodaje se izuzetan, prostran plac u Babama. Površina placa je 1,67ha, odnosno 16671 metara kvadratnih. 

  U pitanju je građevinsko zemljište.

  Plac se nalazi odmah do puta. Ograđen je i ima blagi pad.

  Preko placa se pruža jako lep pogled na prirodu.

  Postoji mogućnost priključka na gas, vodu i struju.

 • Plac na Tresijama na obroncima KosmajaPlac na Tresijama na obroncima Kosmaja

  Plac na Tresijama 14,68 ari građ. zemljište

  44.000 

  Prodaje se plac na Tresijama površine 14,68 ari. U pitanju je građevinsko zemljište.

  Plac se nalazi u prelepom naselju sa pogledom na Kosmaj. 

  Nalazi se pored asfaltnog puta. 

  Priključci za struju, gradski vodovod, gas i optički internet nalaze se pored samo placa.

 • drvo u šumi na kosmajuPlac u Babama 2ha građ. i šumsko zemljište

  Plac u Babama 2ha građ. i šumsko zemljište

  223.000 

  Na prodaju prelep plac u selu Babe. Površina placa je 2 hektara.

  U pitanju je građevinsko i šumsko zemljište. Postoje priključci za struju i vodu i na placu se nalaze dva objekta površine 27m2 i 58m2. Plac ima pristupni put. 

  Postoji mogućnost korekcije cene.

 • plac u Rogači na Kosmaju 10 ariplac u Rogači na Kosmaju 10 ari

  Plac na Kosmaju (Rogača) 10 ari građ. zemljište

  26.000 

  Prodaje se 10 ari građevinskog zemljišta na Kosmaju u selu Rogača. Plac je idealan za izgradnju kuće ili vikendice i mogu se uvesti voda i struja, a zemljište takođe krasi i predivan pogled.

 • plac u selu Babe na obroncima planine Kosmaj površine 1ha i 3,88aplac u selu Babe na obroncima planine Kosmaj površine 1ha i 3,88a

  Plac u Babama sa pogledom na Kosmaj okružen šumom

  85.000 

  Prodaje se plac u selu Babe na obroncima planine Kosmaj. Plac je uknjižen. Površina placa je jedan hektar. Ovaj prelepi plac izdvaja se po tome što ga pored izuzetnog pogleda na planinu Kosmaj krasi i izuzetna šuma koja ga okružuje. Na samom placu nalazi se i infrastruktura za povezivanje na električnu mrežu, tako da priključak neće predstavljati problem. Postoji mogućnost priključka i na gradsku vodu. 

  Zbog svoje površine i karakteristika plac je idealan za izgradnju tipskog naselja ili porodične kuće kuće sa bazenom. Ukoliko želite potpuni mir i čist vazduh, kao i to da vam jutarnji alarm bude cvrkut ptica, definitivno bi trebalo da uzmete u obzir ovaj plac. 

  Postoji mogućnost korekcije cene.

 • plac od 60 ari na Kosmaju u selu Nemenikuće okružen gustim šumama sa prelepim pogledomplac od 60 ari na Kosmaju u selu Nemenikuće okružen gustim šumama

  Plac na Kosmaju – Nemenikuće 60 ari

  78.000 

  Prodaje se plac u selu Nemenikuće površine 60 ari. U pitanju je građevinsko zemljište. Konfiguracija terena je takva da je plac pod blagim nagibom i prelepim pogledom. Put koji vodi do placa je gotovo u potpunosti asfaltiran, samo je poslednjih pedesetak metara makadamski put solidnog kvaliteta. Plac je sa tri strane okružen gustom šumom, pa vam ovo zemljište može pružiti izuzetnu privatnost ukoliko biste ovde odučili da sagradite kuću ili vikendicu.

 • plac u selu Nemenikuće na obroncima planine Kosmaj 98 ariplac u selu Nemenikuće na obroncima planine Kosmaj 98 ari

  Plac u Nemenikućama 98 ari građ. zemljište

  147.000 

  Prodaje se prelep plac površine 98 ari u selu Nemenikuće na obroncima Kosmaja. Prostran, ravan, ušuškan i sa svih strana okružen izuzetnom prirodom. Plac je uknjižen i u pitanju je građevinsko zemljište. Idealan je za izgradnju tipskog naselja, ali i velikog porodičnog seoskog imanja. Postoji mogućnost priključka na celokupnu infrastrukturu.

 • plac u rogači 35 ari sa pogledom na planinu Kosmaj

  Plac u Rogači 35 ari građevinsko zemljište

  49.000 

  Prodaje se plac na odličnoj lokaciji u selu Rogača sa izuzetnim pogledom. Površine je 35 ari i vodi se kao građevinsko zemljište, što ga čini idealnim za izgradnju porodične kuće ili vikendice. Pruža dovoljno prostora i za pomoćne objekte, podizanje plastenika ili bašte na otvorenom kako biste imali domaće proizvode, koji će u godinama koje slede biti od izuzetne važnosti za svaku porodicu. 

  Od glavnog puta udaljen je svega nekoliko metara.

 • Plac u Dučini sa pogledom na Kosmaj 56 ari građevinsko zemljištePlac u Dučini sa pogledom na Kosmaj 56 ari građevinsko zemljište

  Plac u Dučini sa pogledom na Kosmaj 56 ari

  84.000 

  Prodaje se izuzetno lep plac u selu Dučina u opštini Sopot. Plac se nalazi na mirnoj lokaciji. U pitanju je građevinsko zemljište i plac se nalazi odmah do puta. Sa placa se pruža divan pogled na planinu Kosmaj. Uknjižen je i idealan za izgradnju vikend kuća. Postoji mogućnost priključka na celokupnu infrastrukturu.

 • Plac u Drlupi građevinsko zemljište 96 ariPlac u Drlupi građevinsko zemljište 96 ari

  Plac u Drlupi 96a odmah pored puta

  62.400 

  Plac se nalazi u selu Drlupa, površine je 96 ari, nalazi se odmah pored asfaltiranog puta i registrovan je kao građevinsko zemljište.

 • plac na kosmaju 85 ariput koji se nalazi uz plac na Kosmaju

  Plac na Kosmaju 34a okružen zelenilom

  23.800 

  Prostran plac površine 85  ari nalazi se u samom srcu planine Kosmaj. Zemljište je građevinsko i okružen je prelepom prirodom koja obezbeđuje čist vazduh tokom cele godine. Plac je pod nagibom i potrebno je krčenje. Put se nalazi odmah uz plac. Postoji mogućnost priključka na gradsku vodu i elektičnu energiju.

 • plac u nemenikućama 90 ari 90.000e

  Plac u Nemenikućama 90a sa arterijskim bunarom

  90.000 

  Građevinsko zemljište, plac je u potpunosti ograđen. Vlasnici poseduju i dozvolu i projekat za izgradnju stambenog objekta do 170m2. Uvedena struja. Priključci za vodu i gas prolaze odmah pored placa.

 • 47ari građevinskog zemljišta na obroncima Kosmaja okruženih prirodom kao stvorenih za vikendicu ili porodičnu kuću u srcu Šumadije.47ari građevinskog zemljišta na obroncima Kosmaja okruženih prirodom kao stvorenih za vikendicu ili porodičnu kuću u srcu Šumadije.

  Plac u selu Nemenikuće u blizini Kosmaja 47ari

  32.900 

  47 ari građevinskog zemljišta na obroncima Kosmaja okruženih prirodom kao stvorenih za vikendicu ili porodičnu kuću u srcu Šumadije.

 • Prostran plac u Sibnici okružen prirodom sa blagom padinom i građevinskim zemljištem, idealan za investiciono ulaganje i izgradnju tipskih kuća i etno sela.Prostran plac u Sibnici okružen prirodom sa blagom padinom i građevinskim zemljištem, idealan za investiciono ulaganje i izgradnju tipskih kuća i etno sela.

  Plac u Sibnici 1,75ha gleda na Kosmaj i Bukulju

  97.125 

  Prostran plac okružen prirodom sa blagom padinom i građevinskim zemljištem, idealan za investiciono ulaganje i izgradnju tipskih kuća i etno sela.

 • plac okružen zelenilom pogled na kosmaj i bukuljuplac okružen zelenilom pogled na kosmaj i bukulju

  Plac na glavnom putu u selu Drlupa 88 ari

  96.800 

  Lep i prostran plac sa vrlo blagim nagibom. Građevinsko zemljište. Predivan pogled na Kosmaj i Bukulju. Odmah na glavnom putu. Struja i voda se uvode lako.

 • Plac površine 1,56ha sa 2000 mladih sadnica krušaka na par kilometara od vrha Kosmaja. Izuzetno čist vazduh.Plac površine 1,56ha sa 2000 mladih sadnica krušaka na par kilometara od vrha Kosmaja. Izuzetno čist vazduh.

  Na prodaju plac u Koraćici na Kosmaju

  90.000 

  Plac površine 1,56ha sa 2000 mladih sadnica krušaka na par kilometara od vrha Kosmaja. Izuzetno čist vazduh.

 • Prostran plac u Rogači sa pogledom na BukuljuProstran plac u Rogači sa pogledom na Bukulju

  Prostran plac u Rogači sa pogledom na Kosmaj

  375.000 

  Veliki plac na obroncima Kosmaja sa pogledom na planine Kosmaj i Bukulju. Pogodan za izgradnju tipskih naselja.

 • Plac na Kosmaju okružen lepom prirodom 86 ariPlac na Kosmaju okružen lepom prirodom 86 ari

  Plac na Kosmaju okružen lepom prirodom 86 ari

  129.000 

  Na prodaju prostran plac, okružen zelenilom, uknjižen kao građevinsko zemljište sa mogućnošću priključka na struju i gradsku vodu. Udaljen 58km od Beograda.

 • plac na Kosmaju 94 ara blizu Renew Concept kompleksaplac na Kosmaju 94 ara blizu Renew Concept kompleksa

  Prodaje se plac na Kosmaju 94 ara

  141.000 

  Prostran plac (njiva) sa blagim padom pogodan za gradnju. Svuda oko placa pruža se predivan pogled na prirodne odlike Kosmaja i ovog dela Šumadije.

 • Plac od 95 ari u Rogači pored rečice Turije KosmajPlac od 95 ari u Rogači pored rečice Turije Kosmaj

  Plac od 95 ari u Rogači okružen zelenilom

  47.500 

  Ovaj prostrani plac okružen je zelenilom i pogodan je za izgradnju kuće ili vikendice koja bi se mogla priključiti na struju i vodu. Plac je uknjižen.

 • Plac na Kosmaju 60 ari građevinskog zemljištaPlac na Kosmaju 60 ari građevinskog zemljišta

  Plac u srcu Kosmaja okružen drvećem – 60 ari

  180.000 

  Plac površine 60 ari okružen je drvećem i zelenilom. U pitanju je građevinsko zemljište na kome se bez ikakavih poteškoća može dobiti građevinska dozvola.

 • Njiva na prodaju u Nemenikućama 2 hektara građevinskog zemljištaNjiva na prodaju u Nemenikućama 2 hektara građevinskog zemljišta

  Plac na prodaju 1ha – Nemenikuće – Kosmaj

  200.000 

  Prodaje se parcela od 1ha uknjiženog građevinskog zemljišta. Njiva poseduje divan pogled na Kosmaj i moguće je priključiti vodu i struju. 2000e po aru.