Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Placevi Sopot - Nekretnine Milijanović

U našoj ponudi nekretnina u Sopotu i okolini posedujemo i ponudu praznih placeva, odnosno njiva na kojima se mogu izgraditi stambeni objekti. Pogledajte našu ponudu.

 • kuća sa 6 ari placa u selu Popović kod Sopotakuća sa 6 ari placa u selu Popović kod Sopota

  Ograđen plac u selu Popović kod Sopota 6a voda/struja

  11.000 

  Prodaje se ograđen plac u selu Popović nadomak Sopota. Plac se nalazi u mirnom naselju i na placu postoje priključci za vodu i struju. Površina placa je 6 ari i u pitanju je građevinsko zemljište. Objekat koji se nalazi na placu nike legalizovan i za rušenje je. 

  Na prodaju plac u Popovicu.Gradjevinsko zemljiste.Povrsine 6 ari.Plac je ogradjen.Nalazi se u mirnom naselju.Na placu postoji prikljucak za struju i vodu.Objekat koji se nalazi na plac nike legalizovan i za rusenje je.

 • Plac u Sopotu okružen šumom 82 araPlac u Sopotu okružen šumom 82 ara

  Plac u Sopotu okružen šumom 82 ara

  49.200 

  Prodaje se plac površine 82 ara u opštini Sopot, u lepom kraju na granici sa naseljem Babe. Okružen je divnom šumom i nalazi se u građevinskom području. 

  Plac je uknjižen i moguće je uvesti svu prateću infrastrukturu. 

  Za ljubitelje prirode ovaj plac je kao stvoren.

 • plac od 50 ari sa starom kućom u selu Parcaniplac od 50 ari sa starom kućom u selu Parcani

  Kuća 80m2 i plac 40a u Parcanima | Sopot

  22.000 

  Prodaju se stara kuća i plac u Parcanima. Plac je površine 40 ari, a kuća je površine 80 metara kvadratnih. 

  Plac je ograđen. Postoji priključak za vodu i voda je dovedena do samog placa.

  Kuća i plac se nalaze u prelepom delu Parcana, pored placa nalazi se i izvor sa vodom.

  Pored placa je i šuma koja nudi budućim kupcima prelepo parče netaknute prirode. 

  Idealno za izgradnju vikendice ili porodične kuće.

 • plac u Stojniku u opštini Sopot 48a građevinsko zemljišteplac u Stojniku u opštini Sopot 48a građevinsko zemljište sa asfaltiranim prilazom

  Plac u Stojniku 48 ara

  35.000 

  Prodaje se plac u Stojniku, pored asfaltiranog puta. U pitanju je građevinsko zemljište površine 48 ara, sa mogučnošću priključka na vodu, struju, gas i internet.

 • plac u Malom Požarevcu 15 ari građevinskog zemljišta drveće i travaplac u Malom Požarevcu 15 ari građevinskog zemljišta drveće i trava

  Plac u Malom Požarevcu 15a građ. zemljište

  20.000 

  Prodaje se plac u Malom Požarevcu. U pitanju je građevinsko zemljište površine 15 ari, pored asfaltiranog puta. Postoji mogućnost priključka na struju i vodu.

 • Plac u Sopotu 6 ari građevinsko zemljištePlac u Sopotu 6 ari građevinsko zemljište

  Plac u Sopotu 6 ari građevinsko zemljište

  21.000 

  Prodaje se plac u Sopotu, na odličnoj lokaciji. U pitanju je građevinsko zemljište i površina placa je 6 ari, odnosno 611 metara kvadratnih. Na placu postoji priključak za vodu, a može se priključiti i na struju. Plac ima pristupni put. Idealan je za izgradnju porodične kuće ili vikendice.

 • plac u podnožju Kosmaja 10aplac u podnožju Kosmaja 10a

  Plac na prodaju u podnožju Kosmaja 10 ari

  20.000 

  Prodaje se plac u podnožju Kosmaja. 

  Okružen je prirodom i sa placa se pruža lep pogled. 

  U pitanju je građevinsko zemljište za koje je moguće dobiti građevinsku dozvolu.

  Plac je pravilnog oblika u minimalnom padu ka severo-istoku i ima pristupni put. 

  Lokacijski uslovi su idealni za izgradnju manje kuće ili brvnare.

 • plac u Malom Požarevcu 55 ariplac u Malom Požarevcu 55 ari pun zelenila drvo u dvorištu

  Plac sa kućom u Malom Požarevcu 55a 93m2

  100.000 

  Prodaje se izuzetan plac sa kućom u Malom požarevcu. Površina placa je 55 ari, a površina kuće je 93 metara kvadratna. Ukoliko želite mesto gde ćete živeti miran porodični život, daleko od gradske buke, okruženi predivnom prirodom, čistim vazduhom, onda je ova zelena oaza verovatno pravi izbor za Vas.

  Plac se nalazi do glavnog puta, ali nemate takav utisak, jer je plac ograđen drvećem koje se nalazi uz samu ogradu. Plac je u neposrednoj blizini Mladenovca i Sopota, a od Beograda je udaljen svega 38 kilometara, što se autoputem prelazi za oko 20 minuta, pola sata sa manjom gužvom. Kuća poseduje priključak za struju, snabdevanje vodom vrši se iz sopstvenog bunara, mada postoji i mogućnost priključna na gradsku mrežu. Na placu postoji izgrađena septička jama.

 • plac u selu Popović nadomak Sopota sa starom kućicomplac u selu Popović nadomak Sopota sa starom kućicom

  Plac u selu Popović sa kućicom 30a građ. zemljište

  22.000 

  Prodaje se prostrani plac površine 30 ari okruže prelepom prirodom. Nalazi se odmah pored puta i idealan je za izgradnju porodične kuće ili vikendice. U pitanju je građevinsko zemljište. 

  Na placu se nalazi stara kućica. Plac se može kupiti i bez ovog objekta, tada bi površina placa bila 25 ari i tada bi cena po aru bila 550 evra. Moguće je uvesti gradsku vodu i struju.

 • plac od 76 ari u opštini Sopotplac od 76 ari u opštini Sopot

  Plac u Sopotu 76 ari okružen prirodom

  53.200 

  Prostran plac površine 76 ari nalazi se u privrednoj zoni opštine Sopot, međutim, kao što se može videti na slikama, okružen je čistom prirodom i zelenilom. S obzirom na činjenicu da je u pitanju građevisnko zemljište, pogodan je za izgradnju stambeno poslovnog objekta, kao i za vikend kuće. Plac se nalazi odmah do puta, tako da je priključenje na celokupnu inftastrukturu moguće i lako dostupno. Zemljište je uknjiženo i vlasnik je 1/1.

 • plac u sopotu 25 ariplac u sopotu 25 ari

  Plac u Sopotu 25a okružen zelenilom za izgradnju kuće

  42.500 

  Plac se nalazi u mirnom, naseljenom delu Sopota. Pored placa prolazi asfaltirani put. Površina placa je 25 ari, što vam može omogućiti pravljenje bašte koja će vama i vašoj porodici tokom cele godine obezbeđivati kvalitetne kvalitetne namirnice. Okružen je predivnom prirodom sa puno zelenila.

  U pitanju je građevinsko zemljište i postoji mogućnost uvođenja struje i vode. Plac je po svojoj konfiguraciji idealan za izgradnju porodične kuće ili vikendice.

 • plac u Babama 34 araplac u Babama 34 ara

  Plac u Babama 35 ari građ. zemljište na prelepoj lokaciji

  45.500 

  Na samoj granici sela Babe i Sopota, okružen divnom prirodom, na uzvišenju, ovaj plac omogućava predivan pogled na Kosmaj i dobru povezanost sa Beogradom.

 • plac od 97 ari u Drlupinovi asfaltiran put u Drlupi, Sopot Kosmaj

  Plac 97a pored glavnog puta u Drlupi sa pogledom na Kosmaj

  72.750 

  Prodaje se plac od 97a poljoprivrednog zemljišta u Drlupi, opština Sopot, odmah pored glavnog puta. Cena po aru je 750e. Na 400-500m nalaze se struja i voda. Sa placa se pruža prelep pogled na planinu Kosmaj. Plac je prostran i ravan.

  Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

 • Uknjižen plac u Sopotu 37a građ. zemljište

  Uknjižen plac u Sopotu 37a građ. zemljište

  44.400 

  Prostran plac sa divnim pogledom na Kosmaj nalazi se u mirnom delu Sopota. Uknjižen je, pogodan za izgradnju kuće ili vikendice. Moguće je uvesti gradsku vodu i struju.

  Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

 • plac okružen zelenilom pogled na kosmaj i bukuljuplac okružen zelenilom pogled na kosmaj i bukulju

  Plac u selu Drlupa 1,7ha građevinsko zemljište

  119.000 

  Plac je udaljen od glavnog puta 10m. Okružen zelenilom. Preko placa se pruža prelep pogled na planine Kosmaj i Bukulju. Mogu se uvesti voda i struja.

 • veliki plac u sopotu pogodan za hotel, etno selo ili vikendiceveliki plac u sopotu pogodan za hotel, etno selo ili vikendice

  Plac u Sopotu pored glavnog puta

  195.500 

  Prodaje se veliki plac površine 1,15ha, pogodan za izgradnju hotels, etno sela, apartmana ili kuća. Moguč priključak na vodu, struju, gas.