Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Plac u selu Drlupa 1,7ha građevinsko zemljište

Plac je udaljen od glavnog puta 10m. Okružen zelenilom. Preko placa se pruža prelep pogled na planine Kosmaj i Bukulju. Mogu se uvesti voda i struja.

119.000 

Zatražite gledanje nekretnine

Prodaje se veliki, prostran plac u selu Drlupa koje se nalazi u sklopu opštine Sopot. Prema poslednjem popisu stanovništva iz 2002. godine ovo selo je brojalo 547 stanovnika. Udaljenost od Beograda je ~60km i postoji nekoliko načina da se do njega stigne. Najbrži put je svakako autoputem E-75 do isključenja za Mali Požarevac. Pogledajte preporučenu putanju od strane Google Maps-a.

Plac je okružen zelenilom što u letnjem periodu predstavlja posebno uživanje, pogotovo kada se ta prirodna ograda udruži sa predivnim pogledom na planine Kosmaj i Bukulju. Kako je na jugozapadnoj strani, leti ima sunca tokom celog dana. 

 

Glavni, asfaltirani put udaljen je svega 10m od placa i odatle se voda i struja mogu veoma lako uvesti. Zbog svog položaja ovaj plac predstavlja idealno mesto za izgradnju tipskog naselja, odmarališta ili etno sela. U pitanju je građevinsko zemljište i na placu je dozvoljena gradnja. Cena po aru je 950 evra.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].