Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Kuća sa kaminom u Kovačevcu blizu Mladenovca

Kuća je zidana u rustikalnom stilu najkvalitetnijim italijanskim materijalima, uključujući i keramiku. Ima prostrano dvorište puno zelenila.

165.000 

Zatražite gledanje nekretnine

Na placu površine 12,80 ari nalazi se predivna kuća površine 212 metara kvadratnih uz dva pomoćna objekta.

Kuća je građena u rustikalnom stilu, zidana je od najvalitetnijih italijanskih materijala, uključujući i italijansku keramiku. Spoljašnja stolarija građena je od hrastovine, a parket u kući od orahovine i trešnje. Unutrašnjost kuće pažljivo je osmišljena i upotreba prirodnih materijala poput drveta, kamena i metala kući daje posebnu lepotu.

Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, garderobera i kupatila. U dnevnom boravku nalazi se i kamin, koji kao rustikalni detalj kući daje poseban osećaj topline.

U potkrovlju se nalazi predsoblje koje služi i kao kutak gde možete uživati u čitanju svoje omiljene knjige, dve spavaće sobe, garderober i kupatilo.

Dvorište je puno zelenila i cveća. Pored ovog placa nalazi se plac površine 20 ari sa kojeg se pruža prelep pogled. Na placu se nalazi i kačara i preko 50 stabala voća.

Kuća se nalazi na 5km od centra Mladenovca, na putu Mladenovac – Smederevska Palanka.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].