Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Stambeno poslovni objekat na Kosmaju

Prodaje se stambeno poslovni objekat u Koraćici na Kosmaju, na 500 metara od vrha Kosmaja. Primarna namena ovog objekta zamišljena je kao restoran sa dva apartmana na spratu. Ceo stambeno poslovni objekat sastoji se iz dva dela – glavnog objekta površine 440m2 i pomoćnog objekta površine 131m2.

580.000 

Zatražite gledanje nekretnine

Prodaje se stambeno poslovni objekat u Koraćici na Kosmaju, na 500 metara od vrha Kosmaja. Primarna namena ovog objekta zamišljena je kao restoran sa dva apartmana na spratu. Ceo stambeno poslovni objekat sastoji se iz dva dela – glavnog objekta površine 440m2 i pomoćnog objekta površine 131m2 – ukupno 571 metar kvadratni.

U okviru glavnog objekta, u prizemlju se nalazi restoran, dok su na spratu izgrađena dva potpuno funkcionalna i kompletno opremljena apartmana. Pomoćni objekat trenutno je rezervisan za kuhinju koja poseduje svu potrebnu opremu kako bi mogla da opskrbljuje restoran: dve plusne hladnjače (komore), jedna minusna hladnjača (komora), dva velika roštilja, dve ventilacije (haube), više komada prohromskih stolova, sudopera, toalet za osoblje i još mnogo toga.

Važno je istaći da oba objekta imaju ugrađen alarmni sistem, grejanje na struju, dva strujna kabla, doveden gas na plac, optički kabl za internet i televiziju i da se vodom napajaju iz arterijskog bunara koji je dubine 115 metara.

Plac na kome se stambeno poslovni objekat nalazi površine je 22,79 ari i poseduje kombinaciju četirana i listopadnog drveća koje pravi hladovinu posetiocima koji bi svoj obrok pojeli u prirodi za drvenim stolovima. U dvorištu takođe postoji i mali park za dečju igru koji veoma lako može postati veći, jer mesta u dvorištu ima sasvim dovoljno. Najveći deo dvorišta je pod zdravom i zelenom travom, tako da je boravak u takvom ambijentu zaista opuštajući. Mesto na kome se ovaj objekat nalazi spada u najlepše predele planine Kosmaj i kao takav poseduje izuzetan potencijal. Budući da je plac poprilično prostran, postoji mogućnost izgradnje malih bungalova i da se na taj način poveća smeštajni kapacitet.

Objekat je ograđen, a odmah ispred ograde nalazi se i obeleženi parking.

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].