Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Kuća u Trešnji na obronku Kosmaja 420m2 i 20a placa

Na prodaju prelepa kuća u Trešnji, idealna prilika za vas! Ova prostrana kuća ima ukupnu površinu od 420 m2 i nalazi se na čak 20 ari zemljišta. Lokacija je izuzetna – udaljena samo 20 metara od glavnog puta, pola sata vožnje od Beograda i svega 15 minuta vožnje od prelepog Kosmaja. Dvorište je prelep vrt sa puno zelenila, okruženo prirodom, pružajući vam oazu mira.

Ova kuća se sastoji od prizemlja, dva sprata i potkrovlja, pružajući vam mnogo prostora za udoban život. U prizemlju ćete pronaći dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo, dok se na prvom spratu nalazi druga kuhinja, spavaća soba i još jedno kupatilo. Na drugom spratu se nalazi još jedan dnevni boravak, dve prostrane spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i 2 dodatna kupatila. Prozori su od drvene stolarije, a podovi su obloženi keramikom i laminatom. Grejanje je obezbeđeno putem struje i čvrstih goriva.

Potkrovlje je prostrano i sadrži dve velike spavaće sobe i još jedno kupatilo. Ova kuća takođe ima garažu za dva vozila, dva balkona i jednu manju terasu. U dvorištu čak imate i uličnu rasvetu za dodatnu sigurnost.

Dodatni detalji:

  • Struja: Trofazna i monofazna.
  • Voda: Bunar.
  • Septička jama.
  • Internet dostupan.
  • Video nadzor je instaliran kako biste se osećali sigurno.

Ne propustite ovu priliku da postanete vlasnik ove prelepe kuće na izvanrednoj lokaciji.

250.000 

Zatražite gledanje nekretnine

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].