Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Kuća u Trešnji na obronku Kosmaja 420m2 i 20a placa

Na prodaju prelepa kuća u Trešnji, idealna prilika za vas! Ova prostrana kuća ima ukupnu površinu od 420 m2 i nalazi se na čak 20 ari zemljišta. Lokacija je izuzetna – udaljena samo 20 metara od glavnog puta, pola sata vožnje od Beograda i svega 15 minuta vožnje od prelepog Kosmaja. Dvorište je prelep vrt sa puno zelenila, okruženo prirodom, pružajući vam oazu mira.

Ova kuća se sastoji od prizemlja, dva sprata i potkrovlja, pružajući vam mnogo prostora za udoban život. U prizemlju ćete pronaći dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo, dok se na prvom spratu nalazi druga kuhinja, spavaća soba i još jedno kupatilo. Na drugom spratu se nalazi još jedan dnevni boravak, dve prostrane spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i 2 dodatna kupatila. Prozori su od drvene stolarije, a podovi su obloženi keramikom i laminatom. Grejanje je obezbeđeno putem struje i čvrstih goriva.

Potkrovlje je prostrano i sadrži dve velike spavaće sobe i još jedno kupatilo. Ova kuća takođe ima garažu za dva vozila, dva balkona i jednu manju terasu. U dvorištu čak imate i uličnu rasvetu za dodatnu sigurnost.

Dodatni detalji:

  • Struja: Trofazna i monofazna.
  • Voda: Bunar.
  • Septička jama.
  • Internet dostupan.
  • Video nadzor je instaliran kako biste se osećali sigurno.

Ne propustite ovu priliku da postanete vlasnik ove prelepe kuće na izvanrednoj lokaciji.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

250.000 

Zatražite gledanje nekretnine

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].