Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Plac u Drlupi 96a odmah pored puta

Plac se nalazi u selu Drlupa, površine je 96 ari, nalazi se odmah pored asfaltiranog puta i registrovan je kao građevinsko zemljište.

62.400 

Zatražite gledanje nekretnine

Plac se nalazi na prelepom proplanku sa izuzetnim pogledom u bilo kom pravcu. Trenutno se na placu nalazi mladi voćnjak, ali je zemljište kategorisano kao građevinsko i nalazi se odmah uz javni put. Kao takvo, predstavlja odličan potencijal za izgradnju tipskog naselja, etno domaćinstva ili velikog domaćinstva, budući da je 96 ari sasvim dovoljno da se jedna porodica snabdeva sopstvenim proizvodima. Imajući u vidu koliko je sama okolina placa čista i blagoslovena plodnom zemljom, zaista bi bila privilegija posedovati ovakvo prostranstvo i upravljati njime. A cena od 650e po aru takođe čini ovaj plac vrlo primamljivom nekretninom.

U odnosu na Beograd selo je udaljeno oko 62km, odnosno, nešto manje od sat vremena vožnje pretežno autoputem (van saobraćajnog špica u Beogradu).

Postoji mogućnost priključka na gradski vodovod i električnu mrežu. Sa druge strane, imajući u vidu da se plac nalazi na čistini može se razmišljati i o uvođenju solarnih panela kao izvora električne energije.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].