Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Luksuzna vikendica u Babama na obroncima Kosmaja

Na prodaju je jedinstvena vikendica smeštena u podnožju planine Kosmaj, u mirnom naselju Babe. Ako volite šumsku prirodu i čist vazduh, ova šarmantna planinska kuća modernog dizajna je idealan izbor za vas.

Kuća je izgrađena s visokokvalitetnim materijalima, a dvorište površine 10 ari je uređeno do najsitnijih detalja. Dvorište je ograđeno i popločano betonskim pločama koje su izuzetno otporne i lako se održavaju. Spoljašnja dekorativna rasveta je postavljena duž celog dvorišta, a u dvorištu se nalaze i dva parkirng mesta. Kapija je opremljena motornim daljinskim otvaranjem.

Kuća ima ukupnu površinu od 50,7 kvadratnih metara i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice, tehničke prostorije i galerije koja je namenjena za odmor i pruža predivan pogled na prirodu. Na galeriji se takođe nalaze dve male ostave. Prozori su od prvoklasne energetske klase aluminijumske stolarije, a stakla su punjena argonom za očuvanje toplote. Podovi su obloženi španskom keramikom i tarketom. Grejanje je osigurano putem električnog podnog grejanja i inverter klime. U dnevnom boravku se nalazi i električni kamin koji će stvoriti ugodnu atmosferu u hladnim danima.

Kuću takođe krase terasa površine 15 kvadratnih metara i vrt s ognjištem, gde možete uživati sa porodicom i prijateljima kako tokom zimskih, tako i letnjih večeri.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina.

125.000 

Zatražite gledanje nekretnine

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].