Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Trosoban stan u Mladenovcu na izuzetnoj lokaciji

U pitanju je trosoban stan na 3. spratu, ušuškan i veoma topao zimi. Površine 79m2. Naselje 25. maj, ulica Vuka Karadžića u Mladenovcu. Idealan za parove sa malom decom. Besplatan parking iza zgrade.

70.000 

Zatražite gledanje nekretnine

Zgrada broji 5 spratova, a stan se nalazi na 3. Ušuškan je sa svih strana i izuzetno je topao zimi. Sobe su dobro osvetljene prirodnom svetlošću tokom celog dana.

Svi podovi u stanu prekriveni su parketom – izuzeci su kupatilo i kuhinja u kojima se nalaze pločice. 

Stan se sastoji od velike dnevnog boravka, trpezarije, 3 spavaće sobe, 2 terase, WC-a koji se trenutno koristi kao vešeraj i kupatila. Površina je 79m2. Takođe, u vlasništvu je i pripadajuća podrumska prostorija. Dve male spavaće sobe u kojima se nalaze kreveti na sprat napravljene su od jedne veće sobe – na sredinu sobe postavljen je krevet na sprat, te je jedan sprat kreveta pripojen jednoj sobi, a drugi drugoj. Ostatak tog zida adaptiran je u ormare i tako su se dobile dve male funkcionalne sobe za decu (pogledajte slike). Krevet se sa sve pregradnim zidom može ukloniti ukoliko želite da imate još jednu veću spavaću sobu.

Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji. U neposrednoj blizini su igrališta za decu, restorani, sportski centar sa halama, teretanom i bazenima. Tu su takođe i apoteka, marketi, centralni gradski vrtić, srednja škola. Odmah ispred zgrade nalazi se mini park koji štiti zgradu od buke, a odmah iza njega nalazi se ogroman park za decu sa igralištima, sportskim terenima i veliki prostor za odmor sa klupama. 

Preko puta zgrade nalazi se još jedan veliki park od 3 hektara u kome se nala0zi gradska bolnica. U ovom parku nalaze se i staze za šetnju i trčanje, kao i brojne klupe za odmor. Centar grada je na par minuta hoda.

Iza zgrade je veliki besplatan parking za stanare,dok se ispred zgrade nalazi zoniran parking (druga zona).

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].