Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Stan u srcu Kosmaja 46m2 – Renew Concept

Prodaje se jednosoban stan površine 46 metara kvadratnih na drugom spratu zgrade u srcu Kosmaja, koja je građena po Renew Concept standardima. Zgrada poseduje lift, stolarija je PVC, a grejanje se vrši pomoću norveških radijatora.

75.900 

Zatražite gledanje nekretnine

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj prelepi mali stan udaljena je od vrha Kosmaja nekoliko stotina metara. U blizi se takođe nalaze pravoslavni manastir Tresije, čuveni restoran Kosmajski vidik, vidikovac, kao i spomenici na Kosmaju iz Prvog i Drugog svetskog rata.

Kroz prozore stana pruža se izuzetan pogled na gustu šumu koja obezbeđuje čist vazduh i u čijim zvucima možete uživati tokom čitave godine.

Kada je u pitanju raspored prostorija stan poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Takođe, ovaj stan se može kupiti u Dark Mood dekoru, odnosno, kako je predstavljen na slikama.

U kuhinji, kupatilu i na terasi pod je obložen keramičkim pločicama, dok se u dnevnoj sobi i spavaćoj sobi nalazi višelojni parket.

Posebno se ističe terasa koja nije mala (15,5m2) i koja pruža fenomenalan pogled, mir i intimu.

Stan se nalazi u okviru popularnog turističkog kompleksa koji nudi različiti sadržaj po povlašćenim cenama za svoje stanare. Pored bazena i SPA centra koji se nalaze u okviru hotela, stanari na raspolaganju imaju i avantura park za decu, dečji mobilijar, sportske terene i još mnogo toga.

NAPOMENA: Ukoliko planirate da izdajete ovaj stan, to neće biti moguće bez opremanja stana u skladu sa Renew Concept standardima. Ta usluga se doplaćuje 14.000e i nije uračunata u cenu stana koja je prezentovana u ovom oglasu. Izdavanje se može vršiti lično, ali i preko recepcije hotela koja će prezentovati stan i formirati rezervacije, budući da postoji više modela izdavanja.

S obzirom na činjenicu da je ova zgrada od Beograda udaljena oko 60km i odlično povezana različitim putnim pravcima, sve više ljudi se odlučuje da svoje mesto stanovanja iz beogradske gužve zameni planinskim mirom i jednostavnošću.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].