Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Planinska kuća na Kosmaju 65m2 11a placa – selo Babe

Prodaje se prelepa vikend kuća u selu Babe, na obroncima Kosmaja, površine 65 metara kvadratnih na 11 ari placa sa voćnjakom.

71.000 

Zatražite gledanje nekretnine

Na samo oko sat vremena od Beograda nalazi se mesto Babe na obroncima planine Kosmaj koje svojim lepotama u poslednje vreme privlači dosta ljudi koji bi svoje slobodno vreme, a pojedini i celokupan život provodili u prirodi. 

Kuća koja se prodaje potpuno je renovirana 2017. godine, a poprilično prostran plac od 11 ari krasi izuzetan voćnjak na kojem se nalaze zasadi rešnje, jabuke, kruške, šljive, smokve i višnje. 

Kuća je pozicionirana na glavnom putu i nedaleko od nje nalazi se i autobuska stanica. Kuću krase dve prelepe terase čija je ograda od kovanog gvožđa, od kojih se jedna nalazi u prizemlju sa koje se ulazi na glavna vrata kuće, a druga se nalazi na spratu.

Prizemlje i sprat čine strukturnu podelu kuće. U prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i ostava. Sprat se sastoji od dve veće spavaće sobe i jedne manje spavaće sobe. Grejanje je na struju (postoji i priključak za peć). Napravljena je septička jama i uvedena je gradska voda.

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].