Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Plac u Babama 35 ari građ. zemljište na prelepoj lokaciji

Na samoj granici sela Babe i Sopota, okružen divnom prirodom, na uzvišenju, ovaj plac omogućava predivan pogled na Kosmaj i dobru povezanost sa Beogradom.

45.500 

Zatražite gledanje nekretnine

Prodaje se izuzetan plac veličine 34 ara u selu Babe, nedaleko od Sopota. U pitanju je građevinsko zemljište i na placu se veoma lako može uvesti gradska voda i struja. Na placu je potrebno uraditi krčenje.

Ova idilična lokacija pruža spektakularan pogled na okolinu – planinu Kosmaj – i okružena je predivnom prirodom koja će Vas oduševiti. Ovo je izvrsna prilika da izgradite Vašu kuću iz snova, uz dovoljno prostora za dvorište, vrt ili bilo kakve druge ideje koje imate. Plodna zemlja Šumadije omogućiće Vam da u ova 35 ara možete imati dobre prinose koji Vama i Vašoj porodici tokom cele godine mogu obezbediti domaće voće i povrće.

Plac se nalazi na izvrsnoj lokaciji, udaljen od gradske vreve i buke, a opet dovoljno blizu svih bitnih sadržaja i atrakcija. Selo Babe poznato je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, tradiciji i gastronomiji. Ovaj plac je pogodan za one koji žele da žive u mirnoj i opuštajućoj okolini, daleko od gradske gužve i stresa, ali dovoljno blizu svojih poslovnih obaveza. Autoputem se do centra Beograda stiže za oko 50 minuta, Sopot je na nekoliko minuta vožnje, a ko ima mogućnosti za rad od kuće, ova lokacija je doslovno magična.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].