Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Nemenikuće – kuća na prodaju, 13 ari placa

Uknjižena kuća sa bunarom se nalazi blizu Kleopatrine česme i crkve Svetih apostola Petra i Pavla na uzvišenom delu sela. Uvedeni struja, voda i telefon. Površina kuće je 40 metara kvadratnih.

45.000 

Zatražite gledanje nekretnine

Kuća se nalazi u uzvišenom, prelepom delu sela Nemenikuće. U blizini kuće nalazi se crkva Svetih apostola Petra i Pavla, kao i Kleopatrina česma (100m). Za izvorsku vodu koja teče iz ove česme veruje se da pomaže u čišćenju bubrega od kamenca. Od Beograda je udaljena ~59km i veći deo puta je putuje se autoputem E75 (isključenje “Mali Požarevac”). Prema podacima sa Google Maps-a stiže se za oko sat vremena. Površina kuće je 40 metara kvadratnih.

Kuća je izgrađena na velikom placu površine 13 ari što budućem vlasniku može omogućiti i uzgajanje voća i povrća za sopstvene potrebe sa minimalnom upotrebe hemijskih preparata, budući da je zemlja u ovom kraju izuzetnog kvaliteta. 

Sve je uknjiženo i uvedeni su struja, voda i telefon. U dvorištu se nalazi i bunar koji se može koristiti. Nadmorska visina na kojoj se nalazi plac sa kućom je oko 300 metara. Plac je u potpunosti ograđen.

Agencijska provizija je 2%. Srećna kupovina!

luksuzna kuća sa bazenom na Kosmaju

Želite ponudu oglasa jednom nedeljno?

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu [link]politiku privatnosti[/link].